Tjänsteleverantörer

Nedan presenteras de tjänsteleverantörer som är anslutna till portalen och därmed erbjuder sina tjänster i nätet. Tryck på respektive varumärke för att läsa mer.

TillbakaBläddra bland våra tjänster

Sfty - en lugnare vardag

Sfty Sense är en kraftfull och behändig rök- och rörelsedetektor med smarta sensorer som håller koll på lägenheten, villan eller sommarstugan när du inte är hemma. Dessutom kan du mäta luftfuktighet och hur varmt eller kallt det är när du inte är på plats. Till skillnad från de flesta andra säkerhetssystem tar Sense bara 5 minuter att installera - allt du behöver är vår app - Sfty (som du hittar i AppStore och på Google Play), ett hemma-wifi och vår Sfty Sense. Om något skulle hända får du ett meddelande direkt i mobilen.

Men Sfty är mycket mer än så.

Du kan skapa ett personligt trygghetsnätverk i mobilen där du, din familj, grannar och vänner kan se och följa varandra via kartor som hämtas med modern teknik (det ser ut ungefär som Google Maps). Om du skulle behöva hjälp larmar du direkt i mobilen och kan också agera snabbt när någon annan i ditt trygghetsnätverk behöver assistans. Du aktiverar och sköter alla funktioner direkt i mobilen. 

Med Sfty kan du känna dig trygg - överallt.